roz-HRANIE - List Výtvarky na doma 5/2021

Výstavy
Žilina
-

Milí naši kamaráti a rodičia našich kamarátov, 

na konci leta a začiatku jesene Vám posielame zo synagógy domov list o výstave, ktorá je super-krehká. Všeličo nové sa v ňom dozviete aj doma, no zároveň je list naším pozvaním objavovať výstavu a diela priamo v galérii a po vlastnej trase - jeho variantu teda dostanete aj v synagóge. Tentokrát sme Vám k listu prikreslili aj veselú mapu synagógy a Sphéry, kde máte všetko dôležité poznačené. List hravo prevedie Vás a Vaše deti výstavou niekoľkými tvorivými zastaveniami.

Veľa radosti z malých krehkostí prajeme!

Simka+Juraj+Rasťo

 

Výtvarka na doma

Aj v roku 2021 vám v schránke občas pristane aktuálny list o tom, čo sa deje v Synagóge alebo čo kutíme na Stanici. Nielen preto, že je pandémia, ale hlavne preto, že vám chceme na pokračovanie písať o tom, čo máme radi na umení a umelcoch.  Ako po celý minulý rok, súčasťou každého listu ostáva výzva alebo návod, ako si niečo vytvoriť.  K ničomu vás to nezaväzuje, a budeme samozrejme radi, ak nám občas odpíšete a ukážete čo sami tvoríte, alebo čo ste sami v umení objavili.

Listy vám píšu: Hana Hudcovičová Lukšů a Simona Gottierová

Projekt listov pre deti a rodičov o našich výstavách, umelcoch a umení z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Ďakujeme!

Vstupenky

Odporúčané akcie