Meseváros 2024

Pre deti
Kolárovo

Ezennel közhírré tétetik!

2024-ben Mesevárosunk újra megnyitja kapuit és nagy-nagy szeretettel várja, hogy a képzeletet és szívet melengető mesék birodalmába repítsen minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet.

Ha kételkednének birodalmunk létezésében, engedjék meg, hogy kételyüket eloszlassam! Megosztom Önökkel a titkot: a Meseváros Szlovákiában, egy varázslatos kis városkában lesz látogatható.
A városka neve Gúta, sok-sok vendégszerető magyar nemzetiségű ember otthona. Itt található Csallóköz egyik ékessége, a Vízimalom, amelyhez Európa leghosszabb fedett fa hídján át lehet eljutni.

Psszt! Május végétől a mesék birodalmának összes lakója Gútára költözik, és a Vízimalom területe, a Városi Művelődési Központ és a környező utcák helyszínei egy varázsütésre  Mesevárossá alakulnak.

Sok-sok meglepetéssel készülünk, és már minden mese főhőse izgatottan várja, hogy találkozhasson a gyermekekkel, és gyermeki kacajtól legyen hangos a birodalmunk!

 

Meseváros varázsa május 28-tól május 31-ig a magyar tannyelvű óvodák és általános iskolák szervezett csoportjait várja, június 1-én pedig a magyar nemzetiségű gyermekes családokat fogadjuk nagy-nagy szeretettel.

Fedezzük fel együtt a mesék birodalmát Gútán, ahol a mesék valóra válnak és a képzelet határtalan!

Találkozunk Mesevárosban!

www.mesevaros.com

Vstupenky

Odporúčané akcie